Svenska män var manligare förr...

"Svenska män var manligare förr. Det är kvinnornas dom. Och männen håller med." (Metro, 29 april 2009)

Det var alltså en av rubrikerna i Metro. Man hade gjort en undersökning som visade att en majoritet ansåg att män i tidigare genereationer varit manligare. Lite mer skit under naglarna, alla män kunde reparera bilar och bygga sitt eget hus - lite sånt där.

De mest attraktiva manstyperna visade sig vara; 1) Vanlige killen i huset bredvid. 2) Typen med skräddarsydd kostym.

De hade också undersökt vilka som var de mest attraktiva egenskaperna hos män nämligen; 1) Humor. 2) Är en gentleman. 3) Självsäkerhet.

De minst lockande egenskaperna var i nämnd ordning; 1) Dålig hållning. 2) Övervikt. 3) Feminina drag. 4) Spinkighet.

Så vad säger ni gott folk, håller vi med om detta? Dålig hållning?! Är det verkligen den minst attraktiva egenskapen hos män? Och är humor verkligen den viktigaste?

Var kommer personligheten in? Är det inte egentligen det viktigaste, hur man är som person... Vilka värderingar man har, hur man ser på livet, kärleken och allt annat... Vad man bryr sig om... Eller är vi faktiskt så ytliga som artikeln vill påskina?

8 dagar kvar - Fumihiro!

För er som är mer nyfikna på vår älskade lilla fyrbenta sötnos, så har han numera en egen blogg! Där kommer både jag och Kim att posta inlägg om honom och alla hyss och äventyr han kommer vara med om. Hiros blogg hittar ni här eller också skriver ni in www.fumihiro.blogg.se

RSS 2.0