Tenta, Kim och en massa annat...

Jaha, nu är Kim borta igen. Hela veckorna ligger han ute och kör lastbil runt om i Sverige. Måste snart sätta upp kort på honom i alla rummen för att inte helt glömma bort hur han ser ut! Det är inte mycket tid vi har tillsammans, i början kommer det att vara sex dagar i månaden, med lite tur!

Och första tentan är avklarad också, ruskigt nervöst var det, men jag tror nog det gick hyfsat i alla fall... och vad kan man egentligen förvänta sig av första tentan?! Är glad om läraren ens kan läsa min handstil eftersom jag var så nervös att händerna skakade i början!

Just nu har jag Lisa boende här i lilla Ronneby med mig, men imorgon ska vi "hem" till Smålands djupa skogar igen, är så glad över att ha flytta! Det är så lugnt och skönt, och allting blir som man själv bestämmer att det ska bli..  Helt perfekt! Fast visst är det ensamt att sova själv i en dubbelsäng!

Hur som, Vetlanda nästa.. dax att träffa gamla vänner, kanske hinna skjuta lite pilbåge också - men med min tur senaste tiden så..! Hur som... Ha de!


Kramar

Raggarbilar och plugg...!!

Har jag tidigare nämnt att vi bor ganska nära ett trafikljus? Faktum är att man ser korsningen ifrån vår balkong. Att det finns raggare är väl inte direkt något nytt för någon ifrån Vetlanda, men till skillnad från Vetlanda så håller de flesta raggarna här faktiskt en viss klass. Vilket i stora drag går ut på att de inte kör gamla Volvo 740 utan BMW. Dessutom BMW med stora moroter som är ganska nya, allt för att imponera på oss tjejer såklart... Hur som, det värsta med detta är nämligen att de till skillnad från Volvo-raggarna inte behöver ta bort ljuddämparna för att höras, de hörs så bra ändå! Och om nu någon tar bort sin ljuddämpare, eller ännu bättre, har en kompressormatad bil så hörs de alldeles UTMÄRKT! Särskilt om man betänker att de använder trafikljuset som en slags startsignal för att köra ikapp de 500 meterna till järnvägsövergången...! Hur många dounots som gjorts i trafikljuser vet jag inte ens! Det är dock en svart cirkel i mitten så det är inte bara en gång! "Dimman ligger tät" brukar de skriva i spänande böcker. Det gör den här med, bara inte samma sorts dimma...

I övrigt så är det bara en massa plugg... företagsspelet  kommer i veckan om det är massor av inlämningar och frågor som vanligt.  Därför sitter jag mest i soffan framför tv:n och pluggar.. eller sitter vid youtube och pluggar "inte alls" http://www.youtube.com/watch?v=qo1d6ttbAq8 välj själva...

En uppdatering!

Sitter och funderar lite i allmänhet bara.. och över mitt liv i synnerhet kanske. Nu har det gått några veckor här i Ronneby trots allt, och man har hunnit vänja sig vid att plugga igen. Många i klassen tror fortfaranade att man kan spexa runt som på gymnasiet och fjäska sig till precis allting. Vi hade obligatorisk inlämning här om veckan och inte mindre än 9 personer (mer än 1/3 av klassen) kom in och sa att de "tyvärr inte hunnit, men du får den imorgon". Vår stackars föreläsare var så chockad att hon knappast visst vad hon skulle säga. Så  just nu lär sig många den hårda vägen att obligatorisk verkligen innebär OBLIGATORISK.

Vad har jag gjort med? Lärt känna Emma och Andrea såklart! Och insett hur kul studenter faktiskt har! De som missnade nollningen och ettning missade VERKLIGEN någonting! Så roligt har jag aldrig haft i hela mitt liv! Grymt kul! Annars är det faktiskt mest plugg just nu.. antar att det ska vara så nu i början... ny och ambitiös... Men visst, det är klart att man inte satsar på att missa varenda tenta i alla fall!

Vad har mer hänt? Vi har fått besök av en massa Vetlanda-mäniskor såklart, och väntar faktiskt besök av ännu fler! Jättekul! I övrigt har Kim lärt sig att det inte funkar att blanda ihop 40 och 60 graders tvätt, och att man ska tumla lakan och handdukar och inte tröjor och jeans... alltid nåt! Matlagningen är värre, men någon gång så klarar han väl det med! *skrattar*

I övrigt är det inte så mycket att berätta om. Efter Emelie reste från halva Sverige för att mobba vår tv blir det snart en 42 tums! soffbordet ska också bytas ut, men i övrigt är allting perfekt! Nystädat är det också, vilket Kim faktiskt är riktigt bra på! Ny bil också såklart... den stackars Renaulten har verkligen klappat ihop en gång för alla!

I övrigt... tja... saknar er alla såklart...! Kom gärna förbi!

RSS 2.0