20 dagar kvar...

Igår fick vi veta exakt vilken shiba-valp som kommer att följa med oss hem om mindre än tre veckor! Hans kennelnamn blir Fumihiro - Hiro till vardags - och bilder på honom och hans kullsyskon hittar du på Kennel Chonix nyhetsblogg.


I övrigt måste jag bara säga att helgen har varit så himla, grymt underbart! Riktigt kul att få träffa alla underbara gamla vänner under så trevliga förhållanden..! Kram till er alla som gjorde kvällen till en sån höjdare!


22 dagar kvar...

För världen är du kanske bara en enda människa, men för en människa kan du vara hela världen...

Åh, vad jag älskar dessa magiska uppvaknanaden - de är som den första vårsolen eller vitsippan, som en snödroppe som sticker upp ut snötäcket, som en segelbåt som fritt flyger fram över de djupblå vågorna med vitt skum... Om igen har någon verkligen lärt mig få upp ögonen för någonting - hjälpt mig att förstå!

Kan man någonsin bli av med alla fixa idéer och fördomar? Jag tror inte det. Jag hoppas såklart, precis som många fler säkert gör, att jag en dag kommer att kunna se världen utan ett filter av fördomar framför ögonen - inbränt på näthinnan. Tänk vad fritt att alltid kunna ta saker och ting för vad de är, istället för vad vi lärt oss att se dem som...

Kanske kan man sudda ut det där filtret, bit för bit, om man har många bra människor runt omkring en som hjälper till, jag hoppas verkligen att jag kommer kunna göra det..!

I helgen får man om igen se en massa "gött" Vetlanda-folk. Det ska bli så kul att få träffa alla gamla vänner om igen! Saknar er! Och "lilla-Leo" blir 20... Jösses, vart tog alla åren vägen? Han var 15 när jag träffade Kim!

32 dagar kvar...

Plugg, besök och resor lite här och var i vårt avlånga land!

Japp, det är precis vad som står på programmet för veckan som kommer! Först kommer L och E ner hit och hälsar på :-D  De kommer redan ikväll med bussen - skitkul!! Massa roligt ska vi hitta på innan det är dags att åka låååångt uppåt i vårt land - hela ÅTTA TIMMAR med bil har vi innan vi är framme hos L och E! (Jag har konstaterat att det blir en Haglund-vecka det här! Det var sjukt länge sen man såg alla syskonen Haglund samtidigt, så det ska verkligen bli superkul! :-D  Cheers to old times, liksom...!!) Dock ska vi lämna "tillbaka" E strax utanför Ramkvilla på väg hem och byta till sommardäck igen, det ska bli grymt skönt verkligen att slippa vinterdäcken... Hur som räknar vi med att starta okristerligt tidigt på morgonen så att vi hinner i tid till middagen där uppe ;-)

Efter att Storforsresan är avklarad blir det Vetlanda på vägen hem där vi ska fira en massa födelsedagar - och sedan hinner vi mest ner till Karlshamn och vända några dagar innan det är dags att åka tillbaka upp till Vetlanda till helgen igen eftersom vi ska fira att L fyller 20! Massa Haglund blir det verkligen, då får vi säkert träffa hela släkten på dagen! Kul!

Nehe, nu är det dags att sätta fart med pluggandet så att jag har så mycket som möjligt avklarat innan vi får besök idag. Haha de där två kan nämligen hålla igång, så jag tänker passa på nu (i lugn och ro ;-p).

Super duper långpromenad på strandpromenaden i super duper väder!!

Japp - det är precis vad vi har ägnat en stor del av dagen åt, att sitta inne i det här vädret hade ju verkligen varit synd och skam! Många fina bilder blev det också!






RSS 2.0