Ännu en dag i mitt liv...

Idag har tiden bara runnit iväg ifrån mig. Jag har hunnit med att jobba några timmar - och jag har definitivt saknat min älskling! Han är i Tyskland och kommer hem imorgon... Det låter i alla fall på honom som om han haft skitkul när man pratar med honom. Det är ju första gången som han är utomlands, ifall man inte räknar med en gång i Danmark, så man kan ju förstå att han tycker att det är speciellt. Även om jag kan tycka att det känns lite överreklamerat att åka buss till Tyskland, överlämna några paket och sedan åka hem igen. Det är kul med semester utomlands, men då vill man ju hinna uppleva lite också! Mamma funderar på att åka till Island, bara fyra-fem dagar vid kristiflygare, det låter skitkul tycker jag. Men mina knäppa småsyskon vill inte ens följa med! Hallå vad kan man rimligtvis ha emot att bada i varma källor och rida på islandshäster?! Men är man feg så är man! Jag längtar hur som helst till det riktigt mycket! Likaså ska det bli jätteskönt med ögonoperationen i juni. Jag har kommit på att det kommer att hända väldigt mycket kul, nytt och spännande under 2007!

- Jag åker till Paris två veckor för att ställa ut på världens största design-mässa!
- Dags att söka till civilekonom BTH.
- Vi åker (förhoppningsvis) till Island!
- Kim tar studenten!
- Ögonoperation genomförs i Istanbul på en av världens främsta ögonkliniker.
- Kombinerad 20-årsfest och flyttfest!
- Kim och jag flyttar ihop i Ronneby!
- Jag börjar plugga och Kim börjar jobba samt läser upp matten på komvux.
- Jag och Kim letar hundvalp.

Om året har så mycket att bjuda på är det definitivt värt att vänta på och leva! Det verkar bli ännu ett fint år - tillsammans med en fin människa. Jag älskar dig så mycket Kim!


Välkommna till min blogg!

Hej allihop!


Egentligen har jag länge tänkt att jag inte skulle skaffa någon blogg, det räckte med att hålla reda på helgon, tyckte jag! Men efter att ha tillbringat förmiddagen med att hjälpa pojkvännen lägga upp en blogg till hans projekarbete så är jag fast! Senare ikväll kommer jag att avsluta min helgon och istället använda bloggen!

Egentligen är vi allihop väldigt speciella och ovanliga. Sverige är ett ovanligt land! Det är inte många länder av världens 236 som har yttrande- och tryckfrihet! Att få skriva precis vad man vill och ha rättigheten att få tala för sina åsikter! Det är speciellt och det är något som alla bloggare utnyttjar mer eller mindre... Själv är jag inte extremt road av just politik, men vissa ämnen och delar av den tycker jag är intressante och jag tror att det blir en hel del politiska åsikter trots allt här!

Min blogg kommer också försöka skildra mitt liv, min verklighet, så mycket som möjligt. Jag önskar det hade varit poppis tidigare i mitt liv. Det känns som om jag hade mycket mer att skriva om tidigare... Under nian hade jag en hel massa åsikter, inte minst om den internationella politiken. Det hade varit kul att nu i efterhand kunnat läsa om vad man tyckte då - mer än en instucken mening här och var i dagboken menar jag! För den kommer jag inte att sluta med oavsett hur många olika e-dagböcker jag har. I slutet finns det ingenting som går upp emot papper och penna, stavfel och sidor där bläcket är svagt för att man fällt några tårar. Tårar finns inte på nätet. Det finns i alla fall inga buckliga papperssidor som kan avslöja dem...

Jag ska försöka att skriva regelbundet, men jag vet redan nu hur det blir med den saken... till sist kommer jag att tröttna mer eller mindre... men den dagen den sorgen! Nu är det kväll och snart dags att logga in på msn för en stunds skvällrande med alla vänner som flyttat långt, långt bort för fortsatta studier!


En fortsatt god kväll önskas!


MVH//Emma

RSS 2.0